Снимка:БГНЕС
Трагедията се разиграла преди около седмица. В злополучния ден три момчета от ромски произход на възраст между 15 и 17 години решили в лятната жега да се разхладят в реката. Едното от хлапетата обаче се страхувало от водата и не искало да се къпе. 

Братовчедите му обаче решили да го научат да плува, хванали го за ръцете и насила го потопили във водата. Момчето се изплашило и захванало да се дърпа към брега. Другите двама обаче го държали здраво и не го пуснали. Единият от братовчедите дори на четири пъти му натискал главата във водата, докато потърпевшото дете се удавило.За случая станал през 2018 година,припомня  „Труд“.

Веднага след това виновниците за смъртта му, зарязали тялото в реката и се прибрали като заявили, че не знаят къде е изчезналият им родственик. Обезпокоените родители подали сигнал в полицията, че синът им е изчезнал. Детето било обявено за издирване и в Гранична полиция в Свищов било образувано досъдебно производство по случая.Междувременно след два дни местен рибар се натъкнал на безжизненото тяло на момчето. Криминалисти от Полицейското управление се усъмнили в невинността на другите две хлапета и започнали усилено разследване. При разпитите едното момче направило пълни самопризнания и разказало как се стигнало до фаталния край.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации