Митьо Пищова е известен с пристрастието си към млади и хубави жени, както и с похотливите си и пиперливи коментари и хвалби на мъжкото си достойнство. Сега видният плейбой има голям повод да почерпи, защото стана баща броени дни преди да отпразнува 64-ия си рожден ден, похвали се самият той.

Той има втори син от манекенка, с която е заедно от половин година, пише „Телеграф“.

„Тя е парче и половина.На 24 години, 177 сантиметра, 50 килограма, а бебето е седмаче. Роди се на 1 юли. Абе още не съм много сигурен дали е точно от мене, щото тя може да е ходила и да е правила секс с други мъже. Ама ще я видим ние тая работа“, заяви таткото в типичния си стил.

След първородния му син, сега новият наследник носи името Ивайло. На Голяма Богородица той отпразнува своя 64-ти рожден ден на морето.  „И този път не се изложих и всичко беше както се полага. Сега заложих на морската храна. Имаше риби, раци, скариди, калмари, октоподи. Ама сложих и две крехки агънца сукалчета. А пък пиене, ако знаеш колко имаше. Гостите направо ги удавих в шампанско и уиски“, разказва Пищова.

„Извиках Сузанита и Канарите да ни пеят и свирят. Голям кеф! Дал съм 20 бона, ама не ми се свидят. За какво да ги стискам и къде да ги нося? На оня свят ли? Аз съм изкарал четири инфаркта и разбрах, че всичко е тука, на земята. Като умреш, няма да ядеш, пиеш и е*еш. Вземай каквото можеш тука докато си жив“, заключва той.

„Получих и много подаръци: златни ланци, картини, икони, парфюми“, хвали се Пищова, който с гордост споделя, че след сериозните здравословни проблеми, които имаше, се чувства млад и здрав жребец.

*В статията е използвана илюстративна снимка от интернет

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации