Финалът е повече от неочакван!
Отпускарският сезон е в разгара си и хората, които не са в момента на почивка на планина или море, си мечтаят времето на работа да мине колкото се може по-бързо. Някои от тях откровено умират от скука и за да разнообразят ежедневието си, са се отдали на творчество и богато въображение. Подобен е и случаят с един текст, който обикаля социалните мрежи, видя БЛИЦ. Той е със заглавие: 


"УЖАС ДНЕС В ЦЕНТЪРА на София, а медиите мълчат!!!", като в същността на текста се говори за младеж, който е носил раница с три глави в нея. Финалът на съобщението е повече от неочакван. Ето и цялото съобщение: УЖАС ДНЕС В ЦЕНТЪРА на София а медиите мълчат!!! Полицията намери три глави в раницата на пътник по линия 309 в близост до Орлов мост!

Пътниците в автобуса усетили силна миризма , идваща от раницата на 21-годишен младеж. Ужасната смрад привлякла вниманието на пътниците, един от които сигнализирал на водача на автобуса. Той от своя страна с изключително самообладание и уж правейки се на разсеян започнал да присветка с дългите светлини на полицаите пред стадион "Васил Левски" и им привлякъл вниманието и те спрели автобуса за проверка.

Някои от пътниците били много изненадани от полицейската проверка. Един от полицаите останал шокиран, отваряйки раницата на 21- годишния младеж и намирайки вътре три глави. При последвалите оперативно-анализиращи мероприятия било установено, че главите са добре познати на българина от вечерните новини. Намерените са...една глава чесън, една глава лук и празната глава на този, дето ми чете глупостите понеже се чудя какво да правя. Благодаря Ви за вниманието !!! И сега може да продължите да вършите това, което сте правили до сега !!!/Блиц/
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации