За куриозна случка по българското Черноморие разказа журналистът от БНТ Иво Никодимов. Ситуацията се развива на плаж Перла в Проморско. На ВИДЕОТО, което всъщност е записано от мъж на име Никола Недевски, се вижда как мъж с черен джип със софийска регистрация се опитва да изкара автомобила си от морето, където е заседнал в пясъка.

От публикациите на журналиста в социалната мрежа Facebook и коментарите става ясно, че мъжът се опитал да си "поджитка" с джипа си по плажа, очевидно забравяйки, че не е с джет и не може да се носи свободно над водата. Наложило се да извикат багер.

"Мила, родна картинка :) Поредният комплексиран батка иска да плува с джипа, ама морето не е до колене!", написа Никодимов. Коментарите оставяме на вас!

Източник:actualno.com

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации