28-годишната сервитьорка в нощен бар Лили Гилиян от Детройт има наистина невероятна съдба

Преди година младата жена, известна в квартала с фриволното си поведение поема голям риск и последствията променят живота й.

Жената решава да си легне с трима от своите клиенти наведнъж след смяната си в дискотеката.

След бурното групово забавление обаче жената забременява, а не след дълго лекарите й съобщават, че е бременна с тризнаци!

След раждането младата финансово притеснена майка издирва тримата приятели с помощта на адвокат и им завежда дело за издръжка на трите й новородени момченца– на всеки един се пада по дете.

Въпреки, че лекарите са категорични, че Лили няма как да забременее от трима мъже едновременно, младата жена е убедена, че точно това е случая, предава WNDR.

„Аз съм изключително набожна и вярвам, че всеки от тримата приятели Ърнест, Стив и Джак са баща по едно от децата ми! По този начин бремето на издръжката ще се поеме и от тримата”, категорична е младата майка.
Въпреки това съдията назначил ДНК експертиза и бебетата се оказват на Стив, който бива удостоен с честта да плаща издръжка и на трите си непланирани деца./БРАДВА.БГ
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации