Бизнесдамата Ружа Игнатова (на снимката в средата)

След ареста на Константин Игнатов брат на Ружа Игнатова, която през 2014 година в България бе обявена за „Бизнес дама на годината“, а измамната и пирамида „One Coin“ прокламирана широко във всички медии в България, най – накрая се появи като пусна писмо до всички медии от електронната си поща в което проговори за ареста на брат си и цялата така наречена схема.

Публикуваме без редакторска намеса: 

Здравейте във връзка с последните събития в САЩ и ареста на брат ми и широко прокламираните лъжи, че фирмите ми са били пирамиди за завличане на богати инвеститори искам да споделя няколко факта, а един от тях е че моите проблеми реално започнаха, в средата на 2014 година след един разговор с Бойко Борисов и Цветан Цветанов в България.

Вече бях обявена за бизнес дама на годината и Цветанов чрез общи приятели се свърза с мен, за да се срещнем. Останах изненадана, че на срещата присъстваше и Бойко Борисов.

Вразговора си с тях, разбрах, че ако не искам да имам проблеми в България и Европа, ще трябва да си плащам за касата на тяхната партия Герб и да им върша според тях дребни услуги.

В началото не разбирах, че това е рекет от страна на министър председателя на България, но после разбрах, че след разговора ни, той е очаквал да давам по десет милиона годишно дарение за партията му, което естествено аз не направих.

Когато забравих да си внеса вноската, ми звънна Цветанов да ме предупреди, че мога да си имам и проблеми по целият свят, но какви точно не ми разясни.

Потърсих моя приятел Росен Плевнелиев, за да го помоля да поговори с Цветанов и Борисов да ме оставят на мира, но той ми обясни, че ако искам да бъда оставена на спокойствие, ще трябва да направя някои неща за тях, така през моята фирма бяха прекарани капитали незнайно от къде, за които аз мога да докажа, че са техни и са с неясен произход. Именно заради тези пари днес брат ми е арестуван в САЩ, а аз съм обявена за издирване.

Схемата с така нареченото пране на пари е на Цветанов, Борисов, Плевнелиев и заради тези тримата, аз съм беглец в момента.

Страхувам се за живота си, защото те знаят, че аз също разполагам с доказателства, че именно те забъркаха всичко и сега не се крия от правосъдието, а от тях.

Става въпрос за милиарди долари според някои хора тези пари са на лидер от Азия,на който нашите управници са обещали да му ги изперат и вкарат в сметки в Швейцария и използваха не само мен и моята фирма използваха много хора и фирми и почти всички пари на азиатският лидер и в момента се въртят през български банки, като всички държавни органи си затварят очите за тях.

Искам да стигна жива до САЩ, за да мога да покажа на американските служби какво и как точно вършат в България управляващите и как техните протекции за някои хора на Балканите ги превърнаха в бандити от световен мащаб, които перат пари, организират канали за трафик, продават оръжие на държави, за които е забранено и още много неща, за които искам да говоря пред сената в САЩ.“

Източник: bulbg.blogspot.com


РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации