Над 2/3 от българите казват, че не познават човек, който да е спечелил значителна сума от лотарийни игри у нас. Още по-голямо мнозинство – 81% - смятат, че да се спечели значима сума в такива игри не е лесно, докато 9% на сто са на обратното мнение.

Това сочат данните от експресен сондаж на "Галъп интернешънъл" по актуални туми от обществения и политически живот у нас, проведен между 19 и 22 април сред 801 пълнолетни българи.

Коментар от мрежата:


Мен пък ми е интересно друго, всеки ден публикуват и някой, който е спечелил 100 лв за най-много регистрирани билети за деня, и там има хора с по 1500, 2000 билета, регистрирани в рамките на един ден, примерно често има някой на 18 - 20 години от малко градче в провинцията с регистрирани 1000 - 2000 непечеливши билета само за един ден. Хиляда билета са минимум 2000 лв, ако е купувал от най-евтините, ама нали има и по три и пет, че и десет лв, и тук не включваме тези, които печелят жребий за тв предаване, които на практика нищо не печелят, а голям брой от купените билети сигурно са били такива.

Направо не мога да си представя откъде някой 18-годишен има толкова пари да изхарчи само за един ден, умът ми не го побира и то най-вероятно изхарчени кажи-речи за нищо.

Вие какво мислите ?
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации