Денят й започва с позитивния призив: dobroutrooooo na si4ki!!!!! mn wi obi4kaaaaaam! ))))))))))))Приятелките й я лайкват,докато си мислят„тая к’ва е проста не е истина“

После пуска селфи от кенефа на чалготеката, в която е била снощи. Приятелките й я лайкват и пишат „mn si slatka“, докато си мислят „тая к’ва е грозна, не е истина“.
В ранния следобед се появява снимка на евтино бельо, още с етикeта, и текст vijte kfo si kupix, nali sa mn sladurskiii???

Приятелките й пишат, че гащите, които си е купила, са mn sladurski i qki, докато си мислят „тая к’ва тъпа е, не е истина“.

Надвечер настъпва часът на тъжните откровения. Пускат се разкъсващи сърцето строфи от някоя мазна чалгия – „обичам те, разбери, това е мойта вина“ или пък „защо не пръснеш със ръце това сърце, проклетото, да спре“..
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети