На канала в YouTube на Streetcap1, който търси различни аномалии на снимки, НЛО и други необичайни феномени, на 16 ноември е публикуван нов видеоклип. Изследователят е открил стара снимка на НАСА от Луната, направена през 1972 г. по време на кацането на мисията „Aполо 17″.

В отражението на стъклото на скафандъра на астронавта, заснет на лунната повърхност, ясно се вижда фигура на човек, облечен в някакъв костюм, който определено не прилича на скафандър. Някои дори твърдят, че той е облечен в сако и панталони с маратонки. Критиците казват, че на снимката просто се вижда другият астронавт, но човекът в отражението със сигурност няма на гърба си раницата, която е задължителна част от лунните скафандри на „Аполо“ 15-17, и в която се намира обемиста система за дишане, пише сайтът energetika-bg.com.

Според авторите на видеото, на снимката се вижда един от сътрудниците на снимачната сцена, на която е заснето „кацането на Луната“ – тоест снимката показва, че полетът на „Аполо 17“ (и евентуално другите Аполо) е бил фалшив и е заснет на Земята. Привържениците на така наречената „лунна теория на конспирацията“ смятат, че американският президент Джон Ф. Кенеди отчаяно търсил начин да изпревари Съветския съюз в космическата надпревара, и за това е било необходимо САЩ първи да кацнат на Луната. Тъй като технически това дори и сега е много трудно да се направи, а в онези дни се е считало за почти невъзможно, Кенеди наредил да се произведе серия от филми за „кацане на Луната“ в свръхсекретните филмови студия. И когато Кенеди решава да каже истината (съвестта му се обажда?), той е застрелян. Критиците на тази теория обаче доказват, че има следи от астронавтите, които са кацали на Луната.

ВИДЕО:

Източник: novini.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

1 коментар:

  1. Вижда се на баба ви хвърчилото! Това всъщност е друг астронавт!

    ОтговорИзтриване

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации