сряда, 4 април 2018 г.

6-годишно дете в родопско село проговори внезапно английски език без никой да го е учил. Семих е първородно дете на Айдън и Севинч от Грохотно. До преди пет месеца знаел само числата до десет, но изненадващо малкият започнал да говори на английски. „Изживях огромен шок, не знаех, че може да говори въобще на английски. В детската не говорят английски, вкъщи си говорим на турски, защото сме турскоезични.

ВИДЕО:

Освен детските, които гледа, не сме го водили на уроци или пък нещо друго. Единственото нещо, което прави е да гледа детски, нищо повече, детски на английски” казва баща му Айдън Алиман. Мечтата на малкит Семих е да стане професор, който да прави експерименти. „Той умее да разказва приказки, умее да разговаря на английски, за произношение няма да говорим, то е абсолютно оригинално английско произношение”, обясни директорът на ОУ „Гео Милев“ в с. Грохотно Фани Василева. Идният септември Семих ще прекачи училищният праг.

Източник: novini.bg
........
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: