Разбеснял се съпруг уби по особено жесток начин – с чук и ютия, 33-годишната си жена Валентина навръх празника на влюбените, защото искала да ходи в чужбина на гурбет. Части от мозъка на жертвата имало по стените на къщата на ужасите, а всичко плувало в кръв часове наред, разказаха криминалисти.

36-годишният Илиян Илиев направил кървавата баня в събота вечерта в дома на племенника си в разградското с. Дряновец, след което избягал. Няколко часа по-късно разбрал, че ченгетата го издирват, и сам се предал в полицията. Валентина и Илиян били скарани. Племенникът на мъжа решил да ги сдобри и ги поканил на гости в къщата си, уж за да отпразнуват Свети Валентин. Двамата приели и решили да си дадат последен шанс. Оставили двете си малки деца при свекъра и свекървата на Валя, които живеели в съседното с. Стражец, и заминали. Около 18 ч обаче позвънили от болницата в Разград, че жената на племенника ражда. Той на пожар се изнесъл към родилното отделение и оставил Илиян и Валя сами. Между тях отново започнал спор дали жената да заминава на работа в чужбина. От известно време тя настоявала да отиде при майка си в Англия и да работи там, за да изкарва повече пари за двете им деца. Това разпалило страстите и Илиян буквално подивял,пише сайтът varna.utre.bg

36-годишният мъж грабнал близкия до него чук и го стоварил в главата на жена си. Удрял, докато кръвта й не започнала да шурти като фонтан. След това се изморил и подхванал ютията. С нея дораздробил черепа на Валя, а части от мозъка й се разлетели в цялата стая. "Жертвата е с махната глава. Черепът се крепеше на кожа и няколко останали здрави частици кост", коментираха разследващи пред "Монитор". Уморен и целият в кръв, Илиян взел мобилния си телефон и звъннал на племенника си. "Ало, убих Валя, ще се предам сам", казал той и затворил. Мъжът отсреща застинал за секунди, след това взел екип на Спешна помощ и заедно с медиците тръгнал към дома си. На място заварил кървавата баня и припаднал.

Вместо да се предаде обаче, Илиев отишъл до дома си в Стражец и казал на родителите си какво е сторил. След това се укрил в селото. Ченгетата пък започнали да го издирват. Разпитали и майка му и баща му. Като видял, че няма мърдане, Илиян сам цъфнал в полицията в Разград и се предал. По време на убийството не е бил пиян. В хода на разследването криминалистите открили само една празна бутилка бира, която се валяла в човешките останки.

Бил регистриран като сериен изнасилвач
Илиян Илиев е записал три изнасилвания в досието си. Лежал е и в затвора за две от тях, обясниха от МВР. Той обичал да насилва дребни жени, които първо пребивал, след което се гаврел с тях. Всичко правел с особена жестокост, разкриха ченгета. "Има буен нрав, лесно се пали, после обаче си признава. Жена му е знаела какво е вършил, но си е затваряла очите заради двете деца", коментираха запознати. Тя искала да избяга от него в Англия, като впоследствие прибере и децата, но все отлагала. Смятала, че може да укроти Илиян. И двамата били от стари копанарски родове. Живеели добре, имали къщи, разполагали с пари. Не били от ромите, които бъркат по кофите и крадат желязо, разказаха техни съседи.

Източник:www.varna.utre.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

1 коментар:

  1. Тая мъжка пу..а що не се хване на работа,ако трябва и на две работни места, вместо да се налага жена му да ходи на гурбет за да изхранва,двете им децата?Сигурно е алкохолик и от патологична ревност я убил пиян на Трифон Зарезан,като първичен дивак с чук! Как още има българки да се хващат с нечитави мъже?!Млад, здрав мъж не може да изхранва семейството и на жената забранява.Ами децата ще гладуват ли?! Трябвало е жената да избяга от страната, още преди тоя да и направи две деца,настоящи клети сирачета.

    ОтговорИзтриване

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети