сряда, 17 януари 2018 г.

Рядко природно явление, което винаги се приема като чудо, се случи вчера в Германия, пишат местни медии.  От фотографии се вижда, как мълния минава през дъга - което е нещо почти невъзможно и направо мистично, твърдят специалисти. В момента, в който при преминаването си през дъгата, светкавицата се пречупва, освен всичко друго, тя попада и в самолет. Такава случайност до този момент не е документирана.

В тази история има и още едно чудо . всичко това е успял да улови и заснеме фотографът Бирюк Мебиус, макар и да се е развило за част от секундата. Той успял да направи кадъра, докато самолетът му Боинг 777 се снижавал за кацане на летището Тауха в Германия. За щастие никой не е пострадал, а на момента и никой от пътниците е нямало как да забележи, че около тях се случва тройно чудо!

Източник:БЛИЦ
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👇
Полезни съвети👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА:

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Архив 2

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации

Архив 1