Италианският професор Адриано Сегатори, известен психиатър и член на Италианската ададемия за съдебна психиатрия шокира света с думите си за новоизбрания френски президент Емануел Макрон. Това Сегатори обяви в ютуб, а клипът с изявлението му бързо събра стотици хиляди прегледа.
„Макрон е опасен, тъй като и той, както всички психопати има високо мнение за себе си. Той не обича Франция и не се бори за френския народ. Той обича себе си,“ каза професорът. „Ако трябва да му направя профил пред съда, бил казал, че не трябва да има съмнение, че той е много опасен. Серийните убийци унищожават семейства, докато психопати, които се изявявят в икономиката и политиката, унищожават цели общества,“ твърди италианския професор.

Според него президентът бил жертва на сексуално насилие на 15 години от страна на 39-годишната му учителка Бриджит. „Ако тогава този инцидент се бе случил в работническо обкръжение, младият Емануел щеше да бъде изпратен в Център за социална грижа, за него щеше да се грижи психолог, а Бриджит Троне би завършила в затвор,“ казва италианският експерт.
onovini
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации