събота, 3 юни 2017 г.

В Бразилия се е случило истинско чудо, след като новородено бебе се опитвало да проходи само няколко минути след раждането. Екипът в бразилската болница бил удивен и заснел събитието. Мъничкото бебе с огромна воля не спирало да се опитва да застане на крака и да проходи. Новороденото побеждава здравия разум и общоприетите норми за развитие.


Случката се случила, докато екипът на болницата се опитвал да изкъпе бебето. Медицинската сестра споделя: „Милостиви Боже! Опитвах се да я изкъпя, а тя не спираше да се изправя и да се опитва да ходи.“ Обикновено на новородените са им необходими около 12 месеца, за да се научат да ходят, след като са се научили да седят изправени и да пълзят.

Източник:dama.bg
Снимка:Интеренет
ВИЖТЕ ОЩЕ:
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.