сряда, 10 май 2017 г.

Ако вярвате в него, той съществува за вас и обратното – ако не вярвате, за вас него го няма. Дори самото осъзнаване, че има същност, която се грижи за вас, ви дава допълнителен баланс на увереност.

Никога не се обиждайте на ангела си и не му се сърдете. Понятие си нямате от какви беди се опитва да ви спаси, доколкото му е възможно. Радвайки се на успехите си, не забравяйте да благодарите на ангела си и да му напомняте, че го обичате. Той ще стане по-силен и стократно ще ви се отплати.

Тълкуване: Истина ли е, че всеки човек си има ангел-пазител?

При всички случаи вие сте този, който трябва да реши. Самите вие създавате своята реалност. Докато вярвате в ангела си, той съществува като енергийна същност и ако сте убедени, че се грижи за вас, така и ще бъде. Езичниците, които са се покланяли на измислени богове и фетиши, изобщо не са били глупави.

Можете да си представяте ангела си в каквато и да е форма. Всъщност той няма никаква форма. Вие му я придавате в своето въображение. Затова си го представяйте, както ви е комфортно.

Ако се чувствате самотни, споделете с ангела самотата си. Имате ли неволи или радост, и тях можете да споделите с него.

Колкото по-искрено обичате своя ангел и му благодарите за всички дреболии, толкова по-силен ще стане той и толкова по-голяма помощ ще ви окаже.

Фантазиите не съществуват. Всяка измислица е реалност.

Вадим Зеланд, из "Принципи на транссърфинга"

Източник: highviewart.com

Картина на Нанси Ноел (Nancy Noel)
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👇
Полезни съвети👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА:

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Архив 2

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации

Архив 1