Идва времето на баловете! И всяка млада дама се чуди как тоалетът й да изглежда „по-така" в специалния ден. Като под категорията „по-така" можете да разбирате абсолютно всичко - от изискана и класическа рокля, до пънкарска премяна от седемдесетте и осемдесетте години. Правила няма, позволено е всичко.

Много важен момент е също така как ще появи девойката. Естествено, предпочитаният избор е луксозен автомобил. Или лимузина. Има и откачени идеи - велосипед, каруца, какво ли още не. Но това, което направи абитуриентката Меган Флаерти, направо изуми всички, съобщава вестник „Ню Йорк Пост". Съученици, приятели, роднини - всички! Меган успяла да запази тайната по уникалното си пристигане до последния миг. А секретът е следният - тя се появи на бала си в открит ковчег.
/С Кафето/
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации