23-годишната американка Британи Картър от Фриймонт, Охайо  е арестувана и подсъдима по дело за изнасилване и грабеж на таксиметров шофьор. Инцидентът е станал в град Лима в края на януари тази година, съобщава "Дейли Мейл"


 Според информацията от полицията, на 28 януари през нощта, Картър заедно с двама чернокожи мъже си поръчват такси по телефона.  По време на пътуването единият от мъжете Кори Джексън заплашва с нож 29-годишния шофьор, за да го обере като в същото време жената се възползвала от ситуацията и принудила таксиджията да прави секс с нея. Преди да изчезнат, тримата нападатели успяват да задигнат и $32 от джоба на жертвата.


Изнасиленият таксиметров шофьор впоследствие отишъл в полицията и разказал за инцидента. Британи Картър и единият от приятелите й били арестувани като специално на жената са повдигнати обвинения за изнасилване и грабеж. Кори Джексън е обвинен в грабеж и съучастничество в изнасилването.Според следствието обвиняемата "целенасочено е принудила" шофьора да прави секс "със сила или със заплаха".

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети