понеделник, 20 февруари 2017 г.

Шокиращо видео показва драматичната стрелба между продавач в магазин и обирджия. Емануел Хенри, на 22 години, бе прострелян смъртоносно по време на опита си за обир на Happy's Package в североизточната част на Атланта, САЩ, съобщава "Дейли Мейл".
Кадрите показват как Хенри влиза в магазина, скача зад касовия апарат и заплашва служителя като иска той да му предаде всичките пари.

За по-голяма убедителност обирджията вади пистолет, обаче за своя изненада продавачът оказва съпротива. Емануел Хенри стреля по служителя, но той притичва до касата и изважда своето оръжие и стреля на свой ред. Продавачът от магазина успява да простреля нападателя три пъти като това се оказва фатално за него.
Обирджията се спасява с бягство, но се строполява мъртъв само на няколко метра от магазина, където е намерен от полицията.

Според информацията от полицията в Атланта се оказва, че Емануел Хенри е участвал в поне 9 обира до този момент.

Съобщава се също така, че на продавача не е повдигнато обвинение, защото е действал при самозащита
Вижте видеото ТУК >

БЛИЦ
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
Сподели новината👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Архив на сайта

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.