В снощния випуск на програмата „Новите руски сензации“ по НТВ бе излъчен документален филм за пророчествата на Ванга, сниман от специален екип в България през последните дни, когато станаха атентатите в Париж и рязко нарастна напрежението в света след свалянето на руския Су-24 от турските ВВС.
Във филма с продължителност над 40 минути свои спомени споделят най-близките до ясновидката хора.В Турция всичко е ол инклузив – включително и помощтта за терористите в Сирия. Сваленият самолет и убийството на летеца – това са звена от една и съща верига.Терорът не знае граници. Значи всички ние сме в зоната на риска, нима следваот още трагични продължания. В действителност всичко това е знаела ясновидката Ванга, бе обявено в анонса на предаването.
Великата пророчица я няма от много години, но тя продължава да предсказва чрез избрани от нея хора. Известно е, че те не дават интервюта, но нашата снимачна група успя да попадне в нужното време на нужното място. Вижте с очите си какво е бъдещето на Русия, България, Турция, Франция… И къде ще гръмне следващия път, предлагат авторите на документалния филм.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

НАЙ-ЧЕТЕНИ

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации

РЕКЛАМА