Каканашева набърка журналиста и в афера с президента, за да руши имиджи..

Миглена Каканашева – Мегз публикува скандален фейсбук пост през страницата си, в който обвини журналиста Мартин Карбовски в сексуален тормоз. По думите й Крабовски я изнудвал за секс, за да може да продължи излъчванията с нея по предаването му. Освен това тя забърка водещия и в афера с президента Румен Радев, че рушал имиджи, като взимал пари от него.


Ето и целия пост:


Карбовски ме изнудваше за с*кс, за да продължи да излъчва предаванията си с мен. Твърди, че nikoleta_lozanova nora_nedkova mihaelatodorova и всички останали плеймейтки, които са му гостували са му се от плащали с д*хане, за да са в ефир. Поради тази причина вече няма да видите мои предавания при него, защото аз не духам за слава. 

Ще кажа и още - човек, който всяка седмица говори от национален ефир да морал - е гнил отвътре, вечно пиян и дрогиран. Също по темата за морала - лично съм присъствала на телефонни разговори, в които един от най-големите критици на правителството се уговаря за срещи с президента. А после се хвали пиян - колко пари му взима и как той създава и руши имиджи в тази държава. Винаги съм била до болка честна - дори когато това ми е коствало всеки да се изправи срещу мен. Този път си мислех да си мълча, но дочух, че се случва и с други, затова разказвам. Повече предавания с Карбовски няма да имам.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации