За първи път в историята на Българския спортен тотализатор в играта 5 от 35 в неделя бяха изтеглени 5 последователни числа.

След разбъркване в сферата топките с номера 20, 21, 22, 23 и 24 се наредиха една след друга. От тотото потвърдиха, че подобно нещо се случва за първи път.

Математиката показва вероятностите, но късметът понякога има свои планове. Категорично е невъзможно да има манипулация или техническа грешка. Тегленето на печелившите числа в игрите се извършва от специализирани машини от най-висок клас, на един от най-добрите лицензирани производители в света, и се управляват от специализиран софтуер.

От тотото допълват, че вероятността за изтегляне на всяка една комбинация от 5 числа за играта „Тото 2 - 5 от 35“ е еднаква и е равна на 1:324 632.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации