понеделник, 4 март 2019 г.

Българските жени стават само да перат мръсни чорапи и да правят салата  - крайно и грубичко твърдение, което направи един български младеж от Пловдив по местната телевизия.
Авторът на тази крайна позиция е 26-годишният пловдивчанин Райко, който е решила да бъде само с богати чужденки. Той не иска българки в леглото си, защото според него те не стават за нищо.

След като не спи отдавна с българки, Райко е решил да бъде само и единствено с чужденки.

Всъщност Райко не превъзнася креватните умения на чужденките, а ги цени като партньорки, "дори само за компания". Според него те имат по-богата обща култура, говорят на повече теми, могат да му дадат това, което иска...

Българските жени не са конкурентоспособни на световния пазар на жените, е присъдата на Райко, който вече е основала група във "Фейсбук", красноречиво озаглавена "Българките стават само да перат мръсни чорапи и да правят салата ".

Как само на 24 младежът вече напълно се е разочаровала от сънародниците си?

"Изгубиха ми голяма част от времето със себе си! Едната е бръмчалка, която излиза с теб само за да те използва. На друга единствената й идея е да излиза с теб, докато имаш пари и после без никакъв проблем ще замени с друг. Те се държат с мъжете все едно са последните жени на света, а това не е точно така", обяснява той.

Според Райко българските жени съвсем целенасочено сами избират да са курви, а мъжете у нас се примиряват с това отношение - с изневерите, с това да бъдат подценявани или да бъдат зарязвани от жена и след дългогодишна връзка дори.

Мечтата на Райко е Швеция. За него там се намират най-яките жени на света. Той е решена да се ожени за шведка.
В момента той работи на автомивка в Лондон и казва, че се чувства щастлив. А за българки неще ѝ да чуе.
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
Сподели новината👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Архив на сайта

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.