Ако не потресаващи и отчайващи не знам по какъв друг начин да опиша данните от това видео, а дори и майчиният ми език колкото и да е богат на псувни не знам дали ще стигне за, да опиша тези простаци унищожили това, което е творено с години.

Ето сега ще скочат набедените демократи и ще ме плюят отново, но нека се замислят дали са прави, дали тази толкова мразена от тях Русия е била толкова вредна за страната ни при положение, че я е снаряжавала така, че да бъде най-големият фактор на балканите, нека се замислят и защо в момента сме паднали по задник и нямаме нито армия нито нищо, когато преди години имахме всичко.

Видеото е с насоченост към БНА от преди години и всичко това, което отиде на кино от 6 до 5 с доглеждане. Честито на печелившите

Видеото:

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации