Питали кмета на Бели извор защо е окачил на видно място в кабинета си снимка на Тато
Кметът на врачанското село Бели Извор Кирил Илиев е бил посетен от служители на Държавна агенция „Национална сигурност“ преди дни.

Преди дни агенти на ДАНС са направили проверка на кмета на Бели извор, съобщава врачанското издание „Конкурент“. Повод за проверката бил сигнал, подаден до специализираната прокуратура срещу селския първенец.

Самият Илиев не потвърди, но и не отрече информацията. Според източник на „Конкурент“, агенти на ДАНС посетили селския кмет, за да проверяват защо е окачил на видно място в кабинета си портрет на бившия държавен и партиен ръководител Тодор Живков. Отделно от това на видно място пред кметството на врачанското село има малък транспарант, от който смело наднича Тато.

От врачанския сайт така и не успели да намерят сигурен източник от ДАНС, който да потвърди, че техни хора наистина са проверявали евроатлантическата ориентация на белоизворския кмет, както и това по какъв начин вреди на националната сигурност на страната ни портрета на Живков.

Запознати твърдят, че Илиев е натопен пред специализираната прокуратура от свои душмани от Враца, които целели чрез серия от проверки да го дискредитират пред обществото. Следващата проверка, която се задава на селския първенец е свързана с неговото имотно и финансово състояние, като най-вероятно до дни на Илиев ще му се наложи да ходи до врачанския клон на НАП.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

1 коментар:

  1. И аз бих сложила портрет на някой политик от славното минало! Ще му бия шамари всеки ден. И на някой от днешните! Те, също заслужават ,,уважение".,

    ОтговорИзтриване

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети