четвъртък, 5 април 2018 г.

Стотици възрастни хора са принудени да изкарат празниците без пари, тъй като няма да получат нито стотинка от пенсиите си и добавките от 40 лв. В малкотърновското село Звездец изплащането на пенсиите ще започне едва след Великден,пише БЛИЦ

Това алармираха потърпевши, които са останали шокирани, след като посетили местната поща днес. Макар че за месец април изплащането на пенсиите в цялата страна започва от вчера, 4 април, това няма да се случи в с. Звездец. На вратата на пощата имало залепена бележка, с която съобщавали на хората, че възрастните ще си получат парите и 40-те лева добавки едва след 11-ти април. „Това е подигравка с нас, ние не сме второ качество хора! Как да посрещнем празниците без пари? Как да посрещнем близките си, какво да сложим на трапезата – по една чаша студена вода за всеки ли?!“, оплака се пенсионерка със сълзи в очите. Пощата в село Звездец обслужва и пенсионерите от село Евренозово.

Източник: БЛИЦ
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: