Апетитни промооферти на английски език пуснаха жриците на любовта покрай европредседателството. Традиционното намаляване на предлаганите сексуслуги на половин цена за Свети Валентин вече е с актуални оферти в сайтовете за запознанства предимно на езика на Шекспир , показва проверка на в. „Телеграф“.

Работещите момичета, които приемат клиенти в центъра на София и особено около НСК пускат всевъзможни предложения, включително и за безплатно фелацио. Шантонерките подмамват чужденците с предложение за интимни вечери на свещи, при условие, че бъдат наети за цяла нощ – от 22 до 6 ч. Има и уикенд пакети с възможност за пътувания извън града. Цените за българи и чужденци също са различни. В офертите на английски език труженичките се предлагат в евро. Цената обаче не отговаря на официалния курс на БНБ, тъй като в българската оферта сумата е 50 лева, а в тази на английски език - 50 евро. Офертите към чужденците валят от почти всички столични квартали, предлагат се и от труженички в Пловдив и Варна. Най-ниската възможна цена за 1 час пълна програма с включени екстри като фелацио без презерватив, взаимна френска и анален се*с започват от 150 лева. Има и оферти за по 400 лева и нагоре.

По-високоплатените жрици обаче минават в категорията на суперелитните. Те обикновено се пласират по хотели при определени поръчки от доверени лица, които хващат потенциалния клиент чужденец още в лоби бара или ресторанта, където е настанен. Традиционните промоции за празника на влюбените обаче и тази година са хит, тъй като за разлика от коледните и новогодишните празници, когато промоофертите бяха от около 100 лева със съответните тематични облекла като Снежанка например, сега са между 60 и 80 лева за Червената шапчица. Съответно за гостите от чужбина цифровото изражение е в евро. Народни цени предлагат само проституиращи шантонерки от определен етнос, които оферират за орален секс в автомобил срещу 20 лева или бързо свършване за 40-50 лева. Някои от предложенията са напълно откровени като например: „Свирки и секс на промоция през февруари – само за 30 лв.“.

Други пък са под формата на масажи с щастлив край. Изгодни предложения има и в магазините за онлайн продажба на сексиграчки. Повечето предлагат отстъпки при покупка на вибратори, пенис колани, розови белезници и еротично бельо между 10 и 20% до 14 февруари. В онлайн сексмагазините има доста богато разнообразие от сексиграчки и още много други продукти. За празника на влюбените освен традиционните романтични подаръци със сърчица и цветя има и много нестандартни предложения, включително и домашен стриптийз.

Танцуващ гол мъж или жена може да поръча възлюбения за половинката си на цена от 250 до 450 лева. Тук офертите варират в зависимост от желанията на поръчителя – дали стриптизьорът да дойде облечен като пират, полицай и дори космически рейнджър. Предложенията са за един или двама голи изпълнители, а резервации се приемат до 2 дни предварително. Има специална оферта за групови дамски партита. Ако да речем три приятелки си повикат стриптизьор, той може да им излезе около 300 лева, така трите си поделят по равно за удоволствието и приятната емоция, която ще си доставят за празника. Изгодните предложения за събличащи се в ритъма на музиката важат от Свети Валентин чак до 8 март, когато са и най-много търсени от потребителите.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации