Изключително сериозно, но и опасно предизвикателство са си поставили за новия сезон на "ВИП Брадър" продуцентите на риалати формата. Голямата им цел е да вкарат в Къщата край Нови хан иконата на българския театър - 95-годишната Стоянка Мутафова, научи "Ретро".

Поредният сезон на най-зрелищното телевизионно шоу се очаква по традиция да стартира през септември, а преговорите с новите съквартиранти текат още от началото на годината. Меракът на Нико Тупарев и компания бил наесен да сблъскат две коренно противоположни поколения - от една страна ято плеймейтки, за които основните житейски ценности са лъскавите коли, марковите парцалки и богатите спонсори, и от друга - няколко представители на театъра от по-старото поколение като Стоянка Мутафова и Татяна Лолова.


Стояна и дъщеря й Мария Грубешлиева са имали насрочена опознавателна среща с продуцентите. Те са изготвили дълъг списък с екстри за актрисата, за да бъде комфортът й пълен по време на престоя й в Къщата - като отделна спалня, задължителна за най-големите випове вече няколко поредни сезона, личен асистент 24 часа в денонощието, както и правото да бъде посещавана по всяко време от Муки.

На срещата обаче в крайна сметка е присъствала само Грубешлиева. Преди уречения ден и час за преговори Госпожа „Стихийно бедствие" за пореден път почувствала неразположение и затова само дъщеря й представила семейството им. Грубешлиева попарила набързо копнежите на Тупарев и компания майка им да се превърне в най-възрастния участник в цялата световна история на "ВИП Брадър", предоставяйки документация с всичките й заболявания и диагнози, заради които актрисата се нуждае едва ли не 25 часа в денонощието от лекарско наблюдение.

В крайна сметка Тупарев и хората му се съгласили, че е изключително рисковано Стояна да бъде подлагана на подобно изпитание въпреки гарантирания космически рейтинг, който ще докара. Прокраднала се е и опция театралната прима все пак да влезе в Къщата, та дори и за седмица-две, но дали тя би се осъществила, ще се решава на момента - непосредствено преди старта на предаването и в зависимост от здравословното й състояние.

Все пак се е стигнало и до компромисна оферта. А именно вместо Мутафова в Къщата да влезе дипломираната актриса Муки. Въпреки че като такава Грубешлиева няма никакви сценични постижения, би била интересен съквартирант най-малко заради роднинството си със Стояна и заради разказите, които би могла да разкрие в национален ефир за живота си като дъщеря на голямата актриса.

На пръв поглед нищо не пречи на Мария Грубешлиева да приеме поканата, тъй като тя не се занимава с нищо друго, освен да асистира на майка си в ежедневието. Но точно това е била едната причина, заради която самата Мутафова се възпротивила щерка й да влиза в сеирджийското шоу. Години наред Муки е най-близкият човек на Стояна, никой друг не е припарвал до дома им, а и актрисата вече нямала вяра до допуска почти никого в него, след като преди време най-нагло ги ограбиха. Другата причина, заради която Мария е отхвърлила възможността доброволно да бъде заключена във "ВИП Брадър", е, че и самата тя не е в цветущо здравословно състояние. Муки не била много добре с нервите и ежедневно гълтала цяла шепа транквиланти. Грубешлиева се опасявала, че скандалите и ежедневните интриги в шоуто ще й се отразят на здравето. Муки се страхувала и да не изложи по някакъв начин именитата си майка.

Засега не вървят към успешен край и преговорите с фолкдивата Мария, на която предстои развод със съпруга й милионер Християн Гущеров. След като пайнерката обяви първо в светското предаване на ПИК TV "Жълтите новини", че е счупила семейните окови и се разделя с мъжа си, продуцентите я атакуваха на мига с умопомрачителния хонорар от 160 хил. лева. Мария изслушала офертата и казала, че ще си помисли, но била напът да откаже заради дъщеря си Марая. Певицата никога не е криела, че "ВИП Брадър" е един от любимите й формати, но засега предпочитала да е до момичето си, което, докато върви шоуто, е на училище. "Образованието й засега е на първо място", отсякла звездата.

Усилено се говори, че сред сигурните участници тази есен ще бъде дизайнерката Миглена Каканашева. Блондинката предизвика истински фурор, пробивайки в национален ефир яйца от щраус с бормашина и флекс. Благодарение на фиаското си като домакиня в "Черешката на тортата" младата шивачка се превърна в най-обсъжданата персона. Из коридорите на Нова тв упорито се говори, че като видели какъв зрителски интерес предизвиква Каканашева, във "ВИП Брадър" сериозно се замислили, че тя лесно може да се превърне в "черешката на тортата" не само в кулинарното шоу, но и в къщата на Големия брат.

За евентуално участие се спряга и актьорът Веселин Плачков, който стана известен в ролята си на Дякон Левски. Много е вероятно в негова чест продуцентите да направят изключение от правилото си, че не повтарят участници, и да вкарат в Къщата любимата му Мариана Попова, въпреки че певицата веднъж вече е участвала в риалитито.

Спрягат се имената и на "златните момичета" от ансамбъла за художествена гимнастика Християна Тодорова и Ренета Камберова, както и на няколко плеймейтки. Преговори се водят с естрадните звезди Маргарита Хранова, Росица Кирилова, Катя Близнакова.

Усилено се говори още, че шефовете на шоуто са оферирали младия рапър Атанас Колев, който стана известен след участието си във "Х Фактор", но нашумя покрай връзката си с Мария Илиева. Наскоро варненецът открито нападна бившата си менторка, признавайки, че е бил интимен с нея.

Последното име, което попадна в списъка с евентуалните съквартиранти, е това на Росен Петров. Бившият телевизионен водещ и ексдепутат си направил сметката, че Къщата може да му отвори вратите към някое ново тв предаване. Освен това дългогодишната му дружба със Слави Трифонов и пъстрата му биография в конкурентната на Нова тв Би Ти Ви го правели апетитна хапка за воайорското шоу.

Източник:Ретро
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации