"Лада“ отдавна не е компанията, която прави моделите „Самара“ и „2107“. Руският автомобилен гигант сериозно изплаши не кой да е, а самата светая светих на спортните коли -„Ферари“.

Причина за безпокойството е революционния модел Raven („Рейвън“, гарван, б.ред. ), който има наистина извънземна визия.Спортният свят е на нокти в очакване на колата на бъдещето, пишат руските медии.Намериха се скептици, които смятат, че руският „хищник“ не е чак такова чудо, тай като концернът „ВАЗ“ не разполагал с двигател, достоен за задвижването на „Рейвън“.Предполага се, че той ще бъде поставен по средата на автомобила. Какви обаче ще са конкретните технически характеристики на концептуалния модел – предстои да видим.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации