Емили, станала известна с рисковото си каране на тротинетка, е в „Пирогов” с охлузвания след удар в микробус, за който вече ви съобщихме. Оказа се обаче, че на мястото на инцидента полицаите са й направили тест за наркотици, който е дал положителен резултат.


Предстои да излязат кръвните проби на щурата мадама и ако наличието на забранени вещества се потвърди, Емили може да получи между 1 и 3 години затвор.Това само по себе си ще предизвика правен казус, който може да стигне до Конституционния съд, защото не е ясно в заведение за мъже, или за жени ще трябва да изтърпи наказанието си.


Емили Йорданова стана популярна, след като беше заснета да „лети“ с тротинетката си със 125 км/час.В столичната „Пътна полиция“ тя обясни, че няма книжка, но не смята, че нарушава закона, защото го познава, а тротинетката, която кара, развива по-висока скорост.


През август тя катастрофира на столичното Околовръстно шосе, по което се е движила със 100 км/ч.


Това сподели самата Емили във фейсбук: „Всичко е наред! Аз съм добре, без никакви контузии! Разминах се само със ожулване на дупето! Всичко друго е наред!!!“, посочва тя.Малко по-късно същия месец тя беше засечена отново да кара с близо 100 км/ч. Тогава Емили обеща, че ще поправи грешката си.Търсещата внимание дама пък се похвали и с друго геройство в социалните мрежи – как е била изнасилена от дебела лесбийка.


Притежанието на този атрибут обаче поне не е подсъдно.


Още новини от днес:


Бус е блъснал Емили Йорданова, която стана известна с рисковото си каране на тротинетка, съобщи NOVA.


Шофьорът, причинил инцидента, е избягал. Емили е в „Пирогов” с охлузвания.


Името на трасджендър момичето нашумя през последните месеци, след като бе снимана от шофьори да кара тротинетка с над 120 км/ч. на магистрала.Тогава тя обясни, че спазва всички правила на движение и иска промяна на законодателството, за да може у нас електрическите тротинетки да имат право да карат с висока скорост. По-късно в лайф във Фейсбук тя призна, че има ТЕЛК заради психологически проблеми.


Неотдавна Емили Йорданова катастрофира на столичното Околовръстно шосе, по което тя се е движила със 100 км/ч. По думите й това й е първия инцидент с тротинетката.


Във въпросния ден в София е имало буря и е валял проливен дъжд, разказва Емили. „Поради обилния дъжд, гумите поднесоха, кормилото се обърна рязко наляво, след това опитах да запазя баланс, но не успях, тъй като асфалта беше много мокър, имаше проливен дъжд и силен вятър!!!, сподели тогава тя в своята публикация.


В крайна сметка Емили и нейният партньор Тихомир обявиха, че ще продадат тротинетката, за да си купят мощен мотор.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации