„Да, мога да потвърдя, че стигнах до момента да сме на едно ниво с Ал Пачино и Елън Бърнстейн. Дали си пия кафето с тях? Ами те са ми партньори, защо не?".

Така отговоря на въпроса дали вече в дружески отношения с Ал Пачино българското момиче Евгения Радилова. Зрителите я помнят като адреналинка в „Господари на ефира". Завършилата НАТФИЗ актриса е една от преподавателите заедно с Ал Пачино и Елън Бърстейн в The Actors Studio.

„Беше ужасно трудно, три пъти ме върнаха с различна сцена с различен партньор. Бях една от тримата души, приети от 1500 човека. Лично ме изпитваше Ал Пачино.

Накрая ми каза: „Аз три пъти се явих, за да вляза в студиото, ти го направи отведнъж, браво", спомня си нашенката. В студиото се сблъсква и с Алек Болдуин, Харви Кайтел, Естел Парсънс и други. Благодарение на членството си в студио Евгения печели роли в пет от най-големите тв сериали, като „Закон и ред", „Високо напрежение", а тази година и в лентата ФБР.

„Вече съм преподавател от година и половина на деца и възрастни. Режисирам филми клипове, дори мога да се похваля с международни награди. Сбъднах мечтите си -Живея в Манхатън и бих се върнал в България да снимам филм или сериал", споделя Ени, цитирана от България Днес.


РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации