Инцидентът се е случи в заведение в град Икитос, в северната част на Перу, съобщава „Дейли Мейл“.

Жената обяснила, че се е разгневила, защото съпругът ѝ е харчил парите на децата им за обяд в училище, за да купи напитки на себе си и трите жени в бара.

На кадрите се вижда как побеснялата съпруга вдига стол от бара и удря съпруга си в главата с него, след което той се срива на пода. Мъжът остава на земята и се опитва да използва масичка, за да се предпази от жена си, която се опитва да го удари отново с чантата си.Останалите жени в бара разделят жената от съпруга ѝ и се опитват да я успокоят. Но когато мъжът най-накрая се възстановява достатъчно, за да излезе от бара, той открива, че съпругата му го чака.

Тя го сграбчва за косата и го дърпа на земята, преди да го удари многократно в лицето, докато той напразно се опитва да блокира ударите ѝ.

Побойничката е отново отделена от съпруга си и този път мъжът избира да остане на земята, като се вижда кървенето от нараняванията му.Не е ясно дали полицията разследва инцидента

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

НАЙ-ЧЕТЕНИ

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации

РЕКЛАМА