Миро е получил втори инсулт тази , което е довело до фаталния край.Скръбната вест съобщи тв водещият Ники Кънчев в своята Facebook страница.


През миналата година Георгиев се възстановяваше в специализирана болница за рехабилитация след инсулт.След победата във втория сезон на "Биг Брадър" Миро навлезе в ресторантьорския бизнес и отвори собствено заведение.Той и половинката му - бившият модел Катя Дюлгерова, имат един син Давид. 


Двамата отглеждаха и сина на Катя от предишна връзка Денис.Миро стана известен след участието си във втория сезон на тв риалити шоуто, в което преживя драматична любовна раздяла с тогавашната си съпруга, която всички наричаха "хубавата Елена". Двамата се развеждат малко след края на "Биг Брадър".

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

НАЙ-ЧЕТЕНИ

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации

РЕКЛАМА