Шокиращ инцидент се случи в спешното отделение в руския град Петрозаводск. Един от местните жители се е натъкнал на видеозапис, на който се вижда как пациент дълго време лежи на стълбите, водещи към входа на лечебното заведение. 

Човекът, на пръв поглед просяк или бездомник, казва, че е бил докаран там с линейка, но не му е било позволено да влезе в сградата: пазачът го хвърлил на стълбите. Това предадоха световни медии.

“Отидох при пазача и казах: “Има мъж на входа”. Той ми отвърна: “Нуждаете ли се от него? Вземете го вие, ако имате нужда от него. Ние не се нуждаем от него. Ако умре, това е добре, ще го изпратим в моргата.”


Други пациенти, които също са били свидетели на инцидента, потвърдиха, че линейката е закарала пациента до улицата, но охраната го е сграбчила под мишница и го е изхвърлил на улицата.

Авторът на видеоклипа викнал полиция на местопрестъплението. Правоохранителните органи взели доказателства от всички и обещали да разследват случилото се.


РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

НАЙ-ЧЕТЕНИ

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации

РЕКЛАМА