Евтини цени в закусвалня

Показвам менюто и какво съм поръчала:

Сочи е столицата на Олимпийските игри, един от най-скъпите черноморски курорти в Русия. Така за него са се оформили впечатленията на онези, които все още не са били там или са дошли през пиковия сезон, когато цените са завишени.


Всъщност по-информираните хора знаят как да се отпуснат евтино, ако е необходимо. Настаняването е при частници. За щастие, сега в ерата на интернет, това може да стане, като изберете предварително по снимка, описание и отзиви за настаняване в един от сайтовете за резервации. Например AirBnb или Tvil (търсене на жилище в Русия). Дори Booking предлага евтини оферти. И можете да се храните не в ресторанти, а в столове. Евтино и вкусно.Когато пристигнах за първи път в Сочи, бях от категорията хора, които са чували за столове и си представяха нещо като кръчмата на Наташа в Кучугури, пише руска блогърка.Следователно храната ми в ресторанти и кафенета тогава не излизаше много евтино.


Този път вече съм научена от скъпия опит и при избора на хотел проучихме картата за наличие на столове наблизо. За щастие имаше доста, а един от тях беше „Палма“, който се намира в близост до крайбрежната улица "Адлер".

Хранително заведение в Сочи


Искам да направя обзор на трапезарията „Палма“ днес. Вярно, табелата тази година по някаква причина не съответства на името на трапезарията.Но зад стъклото веднага можете да видите, че това е доста прилична уютна трапезария.

Какво има вътре? А вътре е доста приятно, уютно, без силни неприятни миризми, както често се случва в евтините трапезарии.Но има едно нещо ... Столовете са особено изтъркани. Добре, че само отгоре на облегалките.Почти всички ястия се показват на подноси зад стъклото, което е по-хигиенично.Можете да вземете салатите сами и цената е точно там, за да не напускате опашката и да не разсейвате служителите.Първият път отидохме на скромен обяд. Взехме по една супа, едно основно и компот за детето. Оказа се за три 482 рубли, или 10 лева и някакви стотинки.Изглежда толкова евтино, а вечерята е още по-евтина. Страхотен маркетингов трик и начин да продадете това, което не се е изяло през деня. Разбира се, прибрахме се тук вечерта и вече вечеряхме по-обилно./pochivkablitz.bg/

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети