Хитов сериал от 80-те

Великата история за принц Юби, който бяга на Земята заедно с летящия робот Закс, за да срещне спасителя си – кучето Бенджи, накара не едно и две детски сърчица да бият по-силно през 80-те.

Тиранинът Зану е завзел далечната планета Антарс, убил е краля, а кралицата е хвърлил в затвора. Техният син принц Юби бяга на Земята заедно с дроида Закс и там попадат на безстопанственото куче Бенджи, което става техен приятел. По следите им със задачата да заловят Юби изпращат трима преследвачи – Дара, Кибер и дроида Зорд. Те обикалят из градовете в черен микробус с пеленгатор и търсят принца.


За да могат да живеят на земята, жителите на Антарс трябва да носят специална гривна. В един от епизодите банда хлапета открадва гривната на принц Юби и той едва не умира.

Сериалът се излъчва през втората половина на 80-те години по Първа програма на Българската телевизия

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети