вторник, 22 септември 2020 г.

 


64-годишният Христо Сираков бе известен с прозвището си заради влечението му към миски,

Според неофициална информация бизнесменът Христо Сираков, който почина по-рано днес, си е отишъл след усложнения от коронавирус. Той е прекарал преди три месеца коварната болест.Той е претърпял операция, при която е извършена процедура за разширяване на кръвоносните съдове. 

Българският Хю Хефнър бе настанен в интензивно отделение в тежко състояние.Това не е първият здравословен проблем на Сираков. Преди години той прекарал инфаркт. 

Освен това имал и проблеми с кръвното.  Освен с бляскавата страна на живота името му се свързва и с два зловещи автоинцидента, при които загиват хора. Сред опечалените е писателката Милена Фучеджиева.  

Милена разказва за жестоката катастрофа през 1982 г., в която загива бащата на детето й, годеникът й Ради Вълов, син на известния кинодеец Въло Радев. С ладата, шофирана от общия им приятел Христо Сираков, се забиват в крайпътен стълб близо до Луковит. Фучеджиева твърди, че след като убива в катастрофа годеника й, Сираков причинява смъртта на пътя на още един човек. За този инцидент не бил лежал нито ден в затвора, а просто заминал за Италия и всичко се потулило. Всъщност истината е, че Христо Сираков е съден и лежи две години. Името на Сираков се свързва и с друг скандал - развода му с манекенката Ирен Онтева. Бизнесменът спечели делото за попечителство над детето им Кристиян, но великодушно го върна и отношенията между родителите бяха изгладени./Блиц/

НАЙ-ЧЕТЕНИ👇
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: