Единствената дъщеря на актьора – Мина, още не може да се прибере в България

Вече четири месеца колегите, близките и почитателите на актьора Вълчо Камарашев не могат да си вземат последно сбогом с него. Той почина на 9 април тази година на 82-годишна възраст, но заради тъкмо въведеното извънредно положение в страната заради пандемията от коронавирус семейството му не можа да му организира поклонение.

Изборът на роднините му бе да го кремират и да отложат поклонението за друг месец, когато обстановката в страната ще е по-нормална и всички желаещи ще могат да му поднесат цветя и уважение. Това обаче все още не се е случило, въпреки че подобни траурни мероприятия вече се провеждат. Единствената дъщеря на актьора – Мина, също до този момент не е успяла да се прибере от Америка в България, за да се сбогува с баща си и да окаже подкрепа на овдовялата си майка. Щерката на Камарашев живее в Щатите със съпруга си и двамата си синове. Нямало обаче как да долети у нас заради анулираните полети през април, а и в момента идването ѝ на родна земя продължавало да бъде обременено с хиляди проблеми.

В същото време вдовицата на Вълчо трудно се справяла с живота без него. Приживе той много ѝ помагал – пазарувал, ходел да плаща сметките и се грижел почти за цялото домакинство, защото тя е трудно подвижна. Проф. Виолета Райнова, която е преподавала история на руския театър във ВИТИЗ, но от дълго време е пенсионирана, страдала и от склероза. Покрусената съпруга на актьора разчитала на помощта на неговия племенник Тодор, който организирал и всичко около кремацията на чичо си. Тодор Камарашев е собственик на една от големите туристически фирми в родния на фамилията Бургас и подпомогнал финансово своята леля след загубата на Вълчо./Ретро.бг/
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети