В един от най-луксозните гръцки хотели са отседнали Сергей Станишев и семейството му по време на тазгодишната си почивка. Това лято те са избрали да отдъхват в курорта Неа Потидея на полуостров Халкидики, а комплексът, в който са отседнали, е сред малкото 5-звездни там.

Справка със сайтовете за резервации показва, че Станишев се е бръкнал по 2380 лева на нощ за апартамента в хотел „Помегранат“, където с жена му и децата ваканцуват. В баснословната цена е включена единствено закуската, което означава, че всички други хранения по ресторанти и заведения бившият премиер плаща отделно. Ултралуксозният хотел се намира на брега на гръцкото море и има невероятен спа център, където Станишеви се поглезили с редица релаксиращи процедури,пише retro.bg

Традицията в семейството на бившия премиер повелява поне веднъж годишно фамилията да ходи в южната ни съседка. До курорта, където избрали да почиват, Сергей шофирал лично автомобила си, а „на борда“ с него били още съпругата му Моника, двете им деца – Дария и Георги, както и доведената щерка на социалиста от първия брак на жена му, която също се казва Моника. Бившият лидер на БСП и фамилията му обаче не са сред типичните бг летовници на гръцкото море. Като изявен почитател на гмуркането политикът не пропуска по време на ваканциите да наема яхта, с която да шпорят вълните и да се радват на феноменални гледки към гръцката морска шир и десетките острови. През 2014 г. наши съграждани успяха да изловят бившия министър-председател на борда на тузарски плавателен съд.

Ползването на подобно бижу за ден струва около 2000 евро, а с консумативите, като гориво и капитан, цената скача с още хилядарка. Тогава експремиерът и семейството бяха заснети да акостират край скалист бряг, подходящ за подводни спортове.
Въпреки че през летния сезон социалистът е твърд почитател на гръцката Ривиера, през зимата винаги залага на българското. В годишния план на фамилията му задължително влиза и една ски ваканция, която обичайно Станишеви прекарват по стръмните писти на Боровец. В останалото време на годината пак са по самолетите, но от София до Брюксел и обратно, защото живеят основно в белгийската столица.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации