Ясновидката Людмила Йовчева е родом от Чечня, но от години живее в Котел. Дарбата си да вижда в бъдещето получила като дете. След нелепо натравяне и изпадане в клинична смърт, сили „отгоре“ върнали Людмила между живите.

Йовчева смята, че коронавирусът е наказание от Небето. „Човечеството обърна Земята на сметище. Откакто хората останаха по домовете си, животните се завърнаха. Рибите и делфините отново плават там, където досега не са ходили от страх. България ще бъде пощадена, защото Господ я пази. Скоро и тази епидемия ще приключи“, коментира ясновидката. „Хората, които обработват почвата, ще прекарат коронавируса много по-леко. Пръстта е филтър и изсмуква болестите“, допълва гадателката.

Според нея след коронакризата по света ще настъпи глад. „Всяка площ у нас трябва да бъде засята с храна. Всичко – плодове, зеленчуци, жито. Производителите да отглеждат животни. За да може да не сме засегнати от глада“, коментира феноменът от Котел.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети