Сигналът за стрелбата, която е станала пред денонощен магазин, е подаден около 3 часа тази нощ.
25-годишен криминално проявен мъж бе разстрелян в центъра на Перник тази нощ.

Сигналът за стрелбата, която е станала пред денонощен магазин, е подаден около 3 часа.

25-годишен перничанин и негов приятел пиели кафе, когато се чули изстрели и младият мъж паднал на земята. Пристигналите на място медици само са констатирали смъртта му. Очевидци разказват, че са чути над 10 изстрела. Трупът е откаран в Съдебна медицина в Перник за аутопсия. Направен е оглед на местопроизшествието и са предприети действия за установяване на извършителите.

Убитият е криминално проявен за притежание и разпространение на наркотици, съобщиха от полицията. Осъждан е и е изтърпял две ефективни присъди за наркотици.

По неофициална информация името на разстреляния мъж е Робърт Величков. Той е считан за близък до пернишкия бандит Валентин Кирилов-Пуйката, с чието име се свързват едни от най-големите грабежи в страната.

Източник:Канал 3
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети