понеделник, 22 юни 2020 г.

Във всички болници в целия Кипър няма нито един пациент, който да се лекува със заболяване COVID-19
Последният пациент с короновирус в Кипър бе изписан днес. За овладяване на пандемията в страната досега са разходвани 60 млн. евро. 80-годишният мъж напусна референтната болница, изпратен с продължителни аплодисменти и много вълнение от лекарите и медицинските сестри,пише флагман.бг

Във всички болници в целия Кипър няма нито един пациент, който да се лекува със заболяване COVID-19, заяви днес здравното министерство. От 11 март, когато държавната болница в Паралимни, в източната част на острова, започна да действа като референтна за коронавируса, до днес в нея са приети 152 пациенти.

40 легла в инфекциозното й отделение ще останат в режим на готовност, в случай на втора вълна от заразата. Кипър постигна значителен успех в битката с коронавируса, след като в пет поредни дни, от 16 до 20 юни, не бе регистриран нито един новозаразен. Общо потвърдените случаи досега са 988, от които 824-ма са оздравели. Извършени са почти 150 000 теста.
........
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: