Това съобщи Daily Mail,цитирани от Дарик. Събирането им станало възможно благодарение на телевизионно шоу.

Дейвид МакБрайд и Хелън Уърд били подхвърлени деца. Били са намерени в чанти на карета, оставени на различни места.МакБрайд за пръв разбрал, че е осиновен при навършването на 15 години, когато поискал да си извади свидетелство за раждане, за да постъпи в армията. Тогава баща му казал, че той е подхвърлено дете. „Собственичка на кола ме намерила на предната седалка. Тя ме завела у дома си, извикала съседка и се обадила на полицията. Откарали са ме в болница на Белфаст”, разказва той.

Уърд от детските си години е знаела, че е осиновена. На 18-годишна възраст тя заявила, че иска да научи повече за произхода си. Макар баща й да е бил против, тя започнала да търси истинския си произход. Уърд направила ДНК тест и публикувала данните си в онлайн база, за да намери кръвни роднини. Няколко месеца по-късно продуценти на телевизионно шоу качили в същата система ДНК-то на Дейвид и открили, че има съвпадения с Уърд.

С помощта на телевизионния екип братът и сестрата научили, че баща им бил управител на магазин в Дъблин. Той бил женен протестант и има още 14 деца. При това имал и продължителна връзка с майка им, която била католичка и 17 години по-млада от възлюбения си. В онези години такъв религиозен конфликт могъл да доведе до скандал, затова майката се отказала от своите деца. Други деца тя не е имала, нито пък се е омъжила след това. Баща им починал през 1993 година, а майката през 2017 година.Дейвид и Хелън отишли на гроба на майка си и се свързали по телефона с трима от 14-те си братя и сестри. Двамата били щастливи да се срещнат. „Тръгнахме по един път, а сега сме на друг – опознаваме се един друг, запознаваме се и с нашето семейство”, резюмира МакБрайд.

Източник:Дарик
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации