Настъпи най-мрачният час за Италия! Премиерът Джузепе Конте обяви на пресдконференция безпрецедентни мерки за ограничаване разпространението на заболяването


Преди минути премиерът Джузепе Конте обяви извънредните мерки за справяне с коронавируса, съобщават световните издания. Той посъветва хората да стоят по домовете си и да пътуват само за работа и при спешен случай. 

Всички обществени събития са забранени.  Общественият транспорт ще продължи да работи, но училищата и университетите остават затворени, информира Нова телевизия. Всички спортни събития, включително футболните мачове от "Серия А" се отменят. Премиерът Джузепе Конте обяви на пресконференция безпрецедентни мерки за ограничаване разпространението на заболяването, което в цял свят настъпва с бързи темпове.

По думите му, мерките се налагат и няма време за отлагането им. Самият той оповести, че е тестван и резултатът е отрицателен Епидемията от коронавирус е най-мрачният час за Италия. Така определи ситуацията премиерът на страната Джузепе Конте, съобщава news.bg. Той обаче е уверен, че Италия ще преодолее здравната криза, ако хората следват правилата. Хората ще могат да напускат домовете си единствено по спешни причини, свързани със здравето или работата им. Заповедта остава в сила поне до 3 април и ще засегне 60 млн. души.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети