Тя и досега остава феномен, не толкова със способностите си, колкото заради истерията и преклонението към нея от най-високи интелектуални среди, до простия народ. С Ванга се съветваха висши ръководители на комунистическата държава, чиято официална идеология беше материализмът и която отричаше изследванията на подобни паранормални явления като псевдонаучни занимания. Ванга я посещаваше или привикваше в София редовно дъщерята на Тодор Живков, при нея като на поклонение се изреждаха хора на изкуството, известни актьори, писатели и т. н.

Ке дойде ден – в златни паници ке ядете и в медени чаши ке пиете, но вода нема да имате.
(Казано пред Ценка Георгиева от Рупите)

Водата, която е на Рупите, е много целебна. Но пари от този извор не търсете! Дошли тука, ровят, копаят… Да знаете, че от тази вода бизнес не става. Почнете ли да я продавате, ще изчезне оттука и един Господ знае къде ще се появи. Пазете я тази вода! Откога ви говоря, че ще дойдат времена, златни бижута ще продавате за вода.

...Няма хитрец, дори и най-големият, който да е надхитрил съдбата си. Ще хитрува толкова, колкото му е дадено от Бога. И после няма право на снизхождение!...

...Нека знаят всички, че нищо не остава неизплатено на този свят. Хората вършат престъпления и мислят, че никой не ги е видял. Не е така! Всичко се вижда и идва време, когато провинилият се трябва да плати!...
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации