Тодор Славков определено е решил да спечели кметският стол в София с една кампания, която според мнозина се различава коренно от всички досегашни кампании в политиката на България.

Известният като Малък Тошко определено използва социалните мрежи не да дразни останалите кандидати за поста в София, а да задава въпроси и да показва какво мисли по определени въпроси не само за столицата, но и за България,пише сайтът bulbulgnewsbgg.blogspot.com

Няма ден в който Тодор Славков да не се изяви в социалната мрежа Фейсбук, като днес стори същото, ето и какво написа: " Приятели, може и да не съм стандартният политик, да не съм изваден от калъпа на празнодумците с големи обещания, но който ме познава лично знае, че не ми липсват и куража и енергията, не да променям градинките, фонтанчета и булевардите в София, а да правя реални неща за хората както в София така и България.

Всички знаем за учителката от Самоков и вождът и в Банкя, всички вече знаем и за кюстендилският кадър на братята Галеви, но днес гледам и онова архитектчето от ДБ го пуснали в ефирът на БТВ да му съчувстваме на момчето, че жената до него участвала в порно снимки, а някой я изнудвал, абе БТВ то вие нормални ли сте, кой ги мисли тези сценарий? Само искам да отбележа, че години наред разни политически лилипути бедни като църковни мишки именно през тази телевизия влязоха в политиката на България и до днес ни обясняват колко са независими, е поне за един разбрахме, че е зависим от една мома, която няма нищо против да се снима все едно участва във филм по онзи канал, как се казваше XXL - май беше.

Сега искам да кажа и на всички онези, които всеки ден обясняват на цяла България, че били независими, граждански кандидати, избрани от хората и т.н., че в тази България в която всичко се знае за всеки, няма как да излъжеш онези, които искат да знаят истината. И заради този факт искам да подчертая, че след дядо ми Тодор Живков един, единствен човек за толкова години влезе в политиката независим от никой и това е президентът Румен Радев и всички твърдения на Бойко Борисов, Росен Плевнелиев и останалите, които не го харесват, защото не им играе по свирката са именно от страх, защото този човек наистина не си поплюва казва им всичко каквото мисли и дава надежди на хората, но институцията, която оглавява не му позволява да направи нищо.


Така че ако искате двама в политика, които да са им неудобни на всички останали, знаете какво и как трябва да направите, а именно на 27.10 всички до урните гласувате за Тошко и после гледайте как ще им вземем и цяла България. Както казваше дядо ми, охраната си е охрана, тя не може да взема решения освен за това в коя кола ще трябва да се возим...Пък ние българите какво направихме дадохме на един охранител да взема решения за цяла България, викам си, хайде стига вече...."

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации