Милан обърна Дженоа като гост в мач от 7-и кръг на италианската Серия "А". Срещата се превърна в трилър с два червени картона и две дузпи.

Дженоа излезе напред в резултата в края на първото полувреме, след като Шьоне стреля от пряк свободен удар, а Пепе Рейна не успя да улови топката и тя влезе в мрежата му. Точно преди почивката резервата на "грифоните" Рикардо Сапонара получи червен картон за протест от скамейката.

С две смени на почивката Милан живна. Още в 51-ата минута Ернандес направи пробив до аутлинията и от изключително малък ъгъл промуши топката във вратата за 1:1.

Едва две минути след това Бираски игра с ръка в собственото си наказателно поле. Главният съдия с помощта на ВАР отсъди дузпа в полза на "росонерите". Кеси успя да я превърне в гол, Бираски пък получи директен червен картон.В 79-ата минута численото равновесие се възстанови, след като Давиде Калабрия също беше изгонен заради втори жълт и съответно червен картон за фаул срещу Куаме.

В 89-ата минута главният рефер отсъди и дузпа в полза на Дженоа за фаул на Рейна срещу Куаме. Шьоне обаче този път не успя да преодолее Рейна и Милан си тръгна с ценни три точки.

В класирането преди изиграването на останалите мачове Милан е с 9 точки на 11-ото място, докато Дженоа е на предпоследното с 5 точки.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации