вторник, 24 септември 2019 г.

Той е без наследници, от десетилетия не говори с полубрат си - актьора Михаил Петров

Няма кой да погребе проф. Юлиан Вучков! За заплетената ситуация алармираха пред Lupa.bg близки на колоритния тв водещ и интелектуалец, който издъхна на 22 септември вечерта на 83-годишна възраст.

Както е известно, той няма наследници. След смъртта на половинката му Диана Душкова през 2017 г., няма и партньор до себе си. Така излиза, че трябва да се организира служебно погребение за професора,пише flagman

"Никой не очакваше такъв развой, самият Юлиан бе в крепко здраве. Той няма роднини и наследници. Може би телевизия "Евроком", където работеше в последните години, трябва да организира церемонията и формалностите по погребението му", коментира пред Lupa.bg човек от обкръжението на автора на 32 книги и тв водещ.

Юлиан Вучков има и полубрат - актьора от Народния театър Михаил Петров, с когото не си говорят от близо 50 години. Двамата са от една майка, но от различни бащи. В десетки свои интервюта професора разказваше, че пастрока му редовно го е пребивал и се грижел единствено за биологичния си син. Даже предлагал на майката на Юлиан да го дадат в интернат, за да не им се пречка. Най-жесток бой Юлиан ял на абитуриентския си бал - втория му баща бил бесен, че семейството пръснало толкова пари за негов костюм и взел да му се подиграва, че изглежда нелепо в него. Когато Юлиан възрасил, пастрока му свалил колана и го пребил с него. През това време брат му Михаил гледал безучастно, а накрая казал: "Малко ти беше!""Той не ми е брат, а полубрат. Но за мен е мъртъв! Михаил Петров - това е едно нищожество, не искам името му да бъде споменавано редом с моето. Актьор бил в Народния театър - кажете ми една негова роля?! Пълен некадърник! Никога не сме се обичали, а от десетилетия не си и говорим. Същият боклук като баща си", казваше приживе Юлиан Вучков.

Най-вероятно сега Михаил Петров ще е негов законен наследник и сигурно на него ще се падне задачата да го погребе - нещо, което би ужасило професора. Неговата мечта бе да го положат до любимата му Диана...

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
Сподели👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив на сайта

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации: