Скръбната вест съобщиха колегите на Барабата от радио Z-Rock, където той водеше шоуто "Буги Тайм". Причината за смъртта на музиканта все още не е известна. Марио Събев, известен още като Буги Барабата, е основател на групата "Бараби Блус Бенд", съавтор на хита на Васко Кръпката 

"Няма бира", автор на песента на Георги Минчев "Равносметка". Известният български блус музикант е роден на 24 декември 1960. Активната му музикална кариера започва през 1993 година.

От тогава Буги Барабата е част от рок живота на столицата, участва в редица рок фестивали в цялата страна. Десетки приятели и фенове на Буги скърбят за него в социалните мрежи, пише "Трафикнюз". "Буги... Любов и Светлина! Силно боли. Силно", написа Елена Росберг. "Светъл път, приятелю!!! Благодаря за споделените мигове! Скоро ще се срещнем пак...", написа Петър Писарски от група Атлас.

"Познавах го. Голям човек беше.Точен и непосредствен. Тъжно е, че си отиде", написа близка на музиканта. "Светъл път на барда на демокрацията - Буги Барабата", написа друг в социалните мрежи. "Отишъл си е без време и той. Много хора ще пият бира днес и ще го споменават. Светла му памет!", гласи още една публикация./БЛИЦ/

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации