27-годишният българин, който бе в неизвестност от три месеца, е намерен мъртъв в река в близост до работното му място. Това потвърдиха от полицията в Есекс. "Човешкото тяло, намерено във водата в Грейс по-рано този месец, е официално идентифицирано като Валентин Качанов", допълват от там.

Качанов е в неизвестност от 8 февруари.

В същия ден той напуснал дома си в Западен Търрок и от тогава семейството му няма контакт с него. Последно е бил забелязан в местен търговски център. По-рано този месец от британската полиция съобщиха, че са задържали 22-годишен мъж, заподозрян в убийството на българина. По-късно обаче той е освободен поради липса на достатъчно доказателства за съпричастност към престъплението, добавят още от там, цитирани от Нова тв.

Починалият млад мъж е от гоцеделчевското село Долен. Преди 4 години заминал за Великобритания, за да работи и живее там. Сега обаче семейството му няма достатъчно финансови средства за транспортиране на тялото му до родното място.

Именно заради това местни жители инициираха благотворителна кампания, с която да съберат необходимата сума. "Семейството му и близките му са съкрушени, искат да приберат тялото на сина си в България, но нямат тази възможност./БЛИЦ/
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации