Примата Лили Иванова е получила голям подарък за годишнината си лично от президента на Русия Владимир Путин. Звездата била изненадана с посребрен самовар, съобщава в. „Уикенд“, като се позовава на хора от най-близкото й обкръжение.

Подаръкът пристигнал с дипломатическата поща от Русия до посолството.
Уредът за правене на чай бил придружен с луксозна картичка с любимите бели цветя на певицата. Всичко било доставено до дома й лично от посланика на федерацията.

Лили се познава лично с Владимир Путин, който при запознанството им й признал, че е слушал песните й като студент.

Преди няколко години, в документален филм за естрадните звезди от соца, показан по руската телевизия, Лили се похвали, че президента й е изпратил гърне с любимия й пчелен мед. Като доказателство певицата дори показа празното бурканче и обясни, че вече не е пълно, защото го е излапала

Източник:intrigi
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации